Recorrido por las galerías Jorge López, Rosa Santos y Set Espai d'Art, con la propuesta gastronómica del restaurante Peruano – Valenciano Orson

Set Espai d’Art, Rosa Santos, Jorge López / Tres Camins: fusionant arrels, tendències i sabors contemporanis

19 de febrer, de 20.00h a 22.00h (PLACES EXHAURIDES)

Reservar

38€, amb beguda
Aforament de 20 pax. amb inscripció previa en galerias.festin@gmail.com

A les 20.00 h comença l’experiència a la galeria Jorge López, continua a la galeria Rosa Santos i acaba a la de Set Espai d’Art. 

 

La proposta consistix en un recorregut guiat per les tres galeries, on l’expressió artística es fusiona amb la creativitat gastronòmica dels xefs Melissa Kouman i Santiago Guerrero del restaurant peruà – valencià Orson. Els plats, dissenyats específicament per a cada exposició, desafien les convencions culinàries en mesclar innovadorament influències culturals. Estos seran harmonitzats amb còctels i begudes que reflectixen els conceptes de les propostes artístiques, creant així una experiència que celebra la diversitat i establix vincles socials a través de la intersecció de les exhibicions i el maridatge gastronòmic. 

 

En l’exposició de Javier Bravo de Rueda en Jorge López Galería, la proposta gastronòmica se centra en el temps, la conservació i l’atzar. S’oferix un “Escabetx peruà de bonic i ají panca”, utilitzant una tècnica ancestral per a prolongar la vida dels aliments. La segona elaboració, “El Tamal de l’atzar”, imita les rajoles cuites amb el pas del temps i l’atzar depositat en elles. El tamal s’elabora de manera desigual, imitant l’atzar i proporcionant al visitant una rajola única. 

 

En l’exposició de Greta Alfaro en Rosa Santos Galería, se servix un “Gaspatxo Manxec amb Ànec Pekinés“. 

 

En l’exposició d’Olga de Diego en Set Espai d´Art, es presenta un “Pionono de lúcuma i cacau peruà”. Estes postres explora el gènere i el feminisme, utilitzant la lúcuma, un fruit que simbolitza la fertilitat femenina. La forma fàllica del pionono permet interaccions creatives entre el comensal i l’obra d’art. 

 

Per acompanyar la revetla, servirem un spritz de bíter de taronja Carmeleta i un boval blanc de Vicente Gandía, complementant l’experiència sensorial. La proposada culinària i artística s’entrellaça, oferint una experiència única que va més enllà del convencional. 

 

A les 20.00 h comença l’experiència a la galeria Jorge López, continua a la galeria Rosa Santos i acaba a la de Set Espai d’Art.