Shiras Galería acoge la exposición 'Escala uno es a mil' de  Nuria Rodríguez  y degustaciones de la Chef Mª José Martínez.

Shiras galería / «Escala u és a mil» amb la xef Mª José Martínez (Lienzo)

21 de febrer, de 19:00 a 20:15h (PLACES EXHAURIDES)

Reservar

25€
Aforament de 20 pax. amb inscripció previa

Shiras Galería et convida a una experiència única en la qual podràs disfrutar de la cuina d’autor inspirada en la proposta visual «Escala u és a mil», de l’artista contemporània Nuria Rodríguez. Esta exposició pretén que ens qüestionem les coordenades des d’on observem el món, sobre quin ha sigut i és el lloc d’enunciació per a relacionar-nos amb els entorns naturals. Una relació entre art i ciència que busca la reflexió sobre els sistemes referencials cromàtics basats en el món natural i en la seua representació subjectiva. 

 

L’acte comptarà amb la presència de la xef Mª José Martínez, del Restaurant Lienzo, que ha sigut guardonat recentment amb l’estrella Michelin 2021, i l’artista Nuria Rodríguez, autora de l’exposició. Mª José ens prepararà dos tipus de degustació diferents, inspirats en el concepte de l’exposició i acompanyats d’una copa de vi valencià de Bodegas Chozas de Carrascal. A més, la xef ens contarà les seues inspiracions i tècniques creatives culinàries. I, d’altra banda, Nuria Rodríguez, catedràtica i artista contemporània, ens guiarà pel seu projecte nou a través d’un discurs molt personal. El fet de poder assistir a un diàleg entre la gastronomia d’autor i l’art contemporani serà una experiència única, així com disfrutar, al mateix temps, d’una exposició inèdita sobre la percepció de la naturalesa i la seua essència en el procés creatiu.