Visita al Museo Visigodo de Pla de Nadal, ubicado en el castillo de Riba-Roja del Túria, con menú degustación por la chef Joan Clement.

Turismo Riba-roja de Túria / Descobrix el secret visigòtic

17 i 24 de febrer, a partir de les 11.30h

Reservar

40€
Aforament de 30 pax. per dia amb inscripció telefònica (601 988 771)

Si hi ha una cosa que caracteritza Riba-roja de Túria són els jaciments visigòtics: – Pla de Nadal: està reconegut a tot Europa per la riquesa escultòrica i arquitectònica. – València la Vella: ciutat emmurallada de la segona meitat del segle VI que es troba al marge dret del riu Túria. Si vols conéixer el secret visigot de Riba-roja de Túria, et convidem a realitzar una visita teatralitzada al Museu Visigot de Pla de Nadal amb un arqueòleg expert i combinar-la amb la degustació d’un menú visigot en Rebò Restaurant per la xef Lina Marcela García.

 

La proposta gastronòmica és el resultat d’una investigació extensa feta pel xef Joan Clement, que ha indagat els productes i les tècniques culinàries pròpies d’esta època i d’este lloc. D’esta manera, ha aconseguit confeccionar diversos plats ajustats a la tradició gastronòmica visigòtica dels assentaments de la ribera del Túria com ho va ser el Pla de Nadal. En este menú no faltaran els cereals i els condiments intensos, la carn rostida acompanyada d’hortalisses, els tubercles i les fruites ben especiades. 

 

Empresa encarregada de la visita: Arca Cultural 

 

Inscripció telefònica: 96 081 29 48/601 988 771