Unique pairing between contemporary art and oenology in a wine tasting with a tour of the rooms directed by Guillaume Glories at the Hortensia Herrero Art Center.

Fundación Hortensia Herrero / Entrevins i art: un recorregut exclusiu entre obres i sabors selectes

22 de febrer, de 20:00 a 21:30h (PLACES EXHAURIDES)

Reservar

65€
Aforament de 24 pax. amb inscripció previa

Descobrix el Centre d’Art Hortensia Herrero a porta tancada i, alhora, viu una experiència vinícola única. A través d’un recorregut per les obres d’art de la col·lecció de la mecenes valenciana Hortensia Herrero, podràs disfrutar d’un tast de vi dirigit per Guillaume Glories, gerent i sommelier del restaurant Entrevins. Es tracta d’un maridatge únic entre art contemporani i enologia en un tast de vins amb un recorregut per les sales, les estances i els corredors del Centre d’Art Hortensia Herrero, inaugurat al mes de novembre passat. Esta experiència estarà dirigida per Guillaume Glories, el millor sommelier de la Comunitat Valenciana en 2009 i guanyador del IV Campionat Nacional de Sommeliers Trofeo Custodio López Zamarra-Madrid Fusión 2010. 

 

Este esdeveniment exclusiu et submergirà en una experiència sensorial única en la qual l’experiència artística és la protagonista i on sis vins triats al detall per Guillaume Glories maridaran amb alguns dels noms més importants de l’art contemporani mundial.