La representación de "Vesania" acompañada de una experiencia gastronómica a cargo de Doña Petrona.

Sala Russafa / Sala Russafa + Doña Petrona = Salut mental

Podcast: 16 de febrer, Vesania: del 22 al 25 de febrer, horari canvia segons l´experiència (24/25 PLACES EXHAURIDES)

Podcast + Doña Petrona Vesania + Doña Petrona

Podcast + Doña Petrona 22€ / Vesania + Doña Petrona 21€
Aforament de 6 pax. per dia amb inscripció previa

Si t’agraden els podcasts i el teatre, Sala Russafa i Doña Petrona tenen plans per a tu.  

 

El divendres 16 podràs assistir a l’emissió en directe del podcast ‘No hi ha negres al Tibet’, un programa original de Podium Podcast que versa sobre qüestions d’actualitat des de l’òptica particular de persones afrodescendents que viuen a Espanya. El programa està presentat pel locutor Frank T, la humorista Asaari Bibang i l’actor Lamine Thior. 

 

Eixe podcast estarà cuinat amb els millors ingredients: monòlegs, reflexions, xarrades, música en directe, situacions inesperades i molts riures. Una forma còmica, lliure, sincera, crítica i autocrítica d’aproximar-se al desconegut univers de la comunitat negra al seu país natal, Espanya.  

 

D’altra banda, del 22 al 25 de febrer podràs assistir a l’obra  teatral “Vesania”, un espectacle carregat d’emoció, intens i directe al cor. L’acció transcorre en un lloc distòpic en el qual quatre persones apartades de la societat per ser considerades malaltes intenten sobreviure. ‘Vesania’ és una proposta escènica necessària per a entendre una qüestió tan important i ignorada com la salut mental.  

 

Per a acabar la nit i poder comentar l’experiència viscuda en Sala Russafa, res millor que un passeig fins a Doña Petrona, un espai gastronòmic a càrrec de Germán Carrizo i Carito Lourenço, on degustaràs dos de les millors empanades argentines que hages provat acompanyades d’una beguda.  

 

Podcast: 20h / Horaris assistència a Dª Petrona: 22.15h aprox.  

Vesania: de dijous a dissabte: 20h, diumenge: 19h / Horaris assistència a Dª Petrona: de dijous a dissabte: 21:45h, diumenge: 20:45h