celler de proava bodegas vinos valencia club cocina disseny al plat

Celler de Proava S.XIII/ Disseny al plat. Disseny i artesania alimentària i Celler de Proava S.XIII/ Showcooking de la terreta amb tast de vins

Disseny al plat. Disseny i artesania alimentària 1 d´abril a les 19:30 h (PLACES EXHAURIDES) i Showcooking de la terreta amb tast de vins, 3 d´abril a les 12:30 h (PLACES EXHAURIDES) i 10 d´abril a les 12:30 h (NOVA DATA DISPONIBLE)

Finalitzat

20€
Aforament de 25 persones al dia, amb inscripció prèvia.

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana inaugura l’exposició «Disseny al plat» en el celler del segle XIII amb motiu dels Dies Europeus de l’Artesania. Esta exposició, organitzada en col·laboració amb l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, pretén destacar la importància del disseny en l’art culinari i els espais gastronòmics, presentant peces úniques elaborades per artesans de diferents oficis amb diversos materials i tècniques artesanals, dissenyades expressament per a ser presentades a taula, que ressalten l’excel·lència de la nostra gastronomia.
Esta exposició està íntimament lligada a la labor que PROAVA du a terme a favor de la difusió de la qualitat agroalimentària de la Comunitat Valenciana, tan arrelada al producte artesà. Per això els visitants de l’exposició que així ho desitgen podran disfrutar d’un maridatge oferit per PROAVA, amb productes artesans acreditats pel segell DCA acompanyats dels millors vins de la Comunitat Valenciana premiats en el concurs oficial de vins que organitza esta associació. Acompanyats del director del Centre d’Artesania de la CV i de PROAVA, maridarem disseny amb els nostres millors productes artesans.
De la mà de València Club Cuina s’oferirà un taller de tapes locals amb els millors vins de la Comunitat.
La degustació inclou: crema de carabassa amb oli de cítrics i timó, moniato rostit amb untuós de tronxon i remolatxa i encenalls de moixama, coca d’oli de blanc i negre amb faves sentidetes, rosquilleta de cacauet amb sardina adobada i puré de xirivia amb fenoll.