shiras galeria chozas de carrascal utopick horacio silva valencia world design capital chocolate de autor

Shiras/ Vesprada de tast

7 d’abril, de 19:00- 20:30h (PLACES EXHAURIDES)

Finalitzat

15€
Aforament de 20 persones amb inscripció prèvia.

Shiras Galeria et convida a endinsar-te en el món dels plaers amb un tast de caves i xocolates d’autor mentre contemples obres d’art contemporani.
L’esdeveniment comptarà, per a la degustació, amb un representant del celler Chozas de Carrascal, qui ens explicarà sobre el cava i ens ensenyarà els secrets de la seua elaboració. També, amb un dels fundadors d’Utopick, Paco Llopis, encarregat d’exposar el seu deliciós producte i descobrir-nos la seua història. A més, comptarem amb Horacio Silva, un dels nostres artistes, per a parlar-nos de les noves tendències en l’art contemporani. Tot això, envoltat de la nostra nova exposició «Tresor»; un projecte internacional d’artistes amb llarga trajectòria i de projecció com són Jens Gussek, Anna Herrgott, Jesse Magee, Judith Röder i Ibrahim Erdogan, que presenten noves formes en el llenguatge per mitjà d’obres fetes amb vidre que no deixen indiferent l’espectador.
Este projecte ha sigut seleccionat per l’esdeveniment «Hui és demà» dins de l’organització de València Capital Mundial del Disseny 2022.