IVAM y cafetería IVAM Mas

©Miguel Lorenzo-IVAM

IVAM / Visita “Ana Penyas i Alba Herrero. En una casa.” a l’IVAM, i disfruta d’una experiència gastronòmica en l’IVAM Mascaraque 

3, 10 i 11 de febrer, a partir de les 13:00h 

32€
Aforament de 25 pax per dia amb inscripció prèvia.

L’IVAM i la cafeteria l’IVAM Mascaraque s’unixen en este projecte amb una proposta gastrocultural per als visitants. L’IVAM proposa una visita a l’exposició En una casa. Genealogia del treball de la llar i les cures, un projecte de l’antropòloga i investigadora social Alba Herrero i de l’artista i il·lustradora Ana Penyas, Premi Nacional de Còmic 2018, que aborda l’organització social de les cures, les transformacions recents i la situació actual del treball domèstic.   

L’exposició recull tres processos de treball entrellaçats, fruit d’una mateixa investigació: l’obra gràfica d’Ana Penyas, el relat coral resultat de la investigació i el fanzín de creació col·lectiva Drets i dignitat. Treballadores de la llar i les cures, fet per un grup de 14 treballadores del sector en el marc del projecte.   

Relacionat amb la temàtica de l’exposició “En una casa”, la proposta gastronòmica és un menú degustació, basat en la manera de vore la ciutat de València a través del còmic. Plats senzills, amb ironia. 

MENÚ IVAM