El Mediterrani en l’art i la gastronomia

IVAM / El Mediterrani en l’art i la gastronomia

31 GENER (19h - 21h) - 25 GENER i 1 FEBRER (14h - 17h)

Finalitzat

17€
Aforament de 100 pax. al dia amb inscripció prèvia.

Compartir taula amb els grans de l’art modern i contemporani és l’experiència gastrocultural que et proposa l’IVAM. Una proposta vinculada amb el mar Mediterrani, tant pels productes del rebost autòcton als quals dona forma amb gran mestria Jose Luis Mascaraque (xef de l’Hotel Ritz de Madrid durant més d’11 anys), en dos degustacions gastronòmiques a partir de seqüències de mossets mediterranis, com per l’oferta expositiva i d’activitats representada per les obres d’artistes d’altura internacional com Jean Dubuffet o Miquel Navarro i altres de no tan mediterranis, però sí fonamentals en la història de l’art, com Rosenquist, Richard Hamilton, Robert Rauschenberg, Tony Cragg, Yves Klein, Martha Rosler, Carmen Calvo o Gilian Wearin, sense oblidar Julio González, considerat el mestre del ferro al costat de Giacometti.

Una sèrie d’activitats que tindran lloc els dies d’esta oferta exclusiva en el hall de la 2a planta. Informa-te’n en les taquilles quan arribes al museu.

 

Nota important: per respecte i cura de les obres que s’hi exposen, no es podrà entrar a les galeries amb menjar o beguda.

 

Menú Art-cook

17€

Podràs triar entre estes dos opcions de menú:

Menú 1:

Tires de salmó marinat amb soja i xampinyons fermentats.

Ensaladilla de sépia i allioli de caviar negre.

Caneló de pollastre al forn amb curri verd i chutney de mango.

Postres: crema de llima natural amb suc de moscatell.

Café i servici de pa.

Menú 2:

Sardina fumada amb alvocat i pico de gallo.

Hummus de garrofó envinagrat i pani puri.

Costella lacada de cítrics i pak-choi.

Postres: fruita roja amb xocolate blanc.

Café i servici de pa.

 

Visita lliure a les exposicions –sense que es puga entrar a les galeries amb menjar o beguda–, i possibilitat de disfrutar de les activitats següents el cap de setmana.

  • El 25 de gener: Jornades de Brut Art.
  • El 31 de gener: Recorregut per l’exposició «Dibuixos de Miquel Navarro» pel subdirector d’Exposicions i Col·lecció de l’IVAM.

 

Les activitats se sol·licitaran en el moment de reservar l’oferta gastronòmica. No es podrà entrar a les galeries amb menjar o beguda.