Fundació Bancaixa/ Jorge de Andrés (CANCEL.LAT)

1 i 5 d’abril a les 20:00h

Finalitzat

45€
Aforament de 20 persones amb inscripció i pagament previs.

Cancel.lat per problemes tècnics.

La Fundació Bancaixa et proposa una experiència exclusiva que unix el millor art i la millor gastronomia valencians en un espai emblemàtic de València, que et permetrà disfrutar des d’una visita guiada per a triar entre dos de les nostres exposicions i, després de la visita, degustar un còctel oferit pel xef Jorge de Andrés, responsable del restaurant Vertical. Pots triar entre:

  • Divendres 1 d’abril: visita guiada a l’exposició retrospectiva de José Sanleón, que recorre més de 30 anys de trajectòria de l’artista valencià.
  • Dimarts 5 d’abril: visita guiada a l’exposició «El paisatge en la pintura de Porcar, Lahuerta i Lozano», que reunix l’obra de tres dels màxims representants del paisatgisme valencià del segle XX: Juan Bautista Porcar, Genaro Lahuerta i Francisco Lozano.

El posterior còctel degustació, a càrrec de Jorge de Andrés, s’oferirà en La Cúpula, un espai exclusiu en la seu de la Fundació Bancaixa, on podràs disfrutar d’algunes de les obres més emblemàtiques de la seua col·lecció d’art.

Les persones interessades hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça carmen.depaz@fundacionbancaja.es, posant en l’assumpte «Reserva Festín», i indicar el dia i l’activitat que volen reservar, el nombre de persones i el telèfon de contacte. La confirmació de la reserva requerirà l’abonament previ per transferència al número de compte que es facilitarà. La transferència s’haurà de fer abans del 29 de març a les 14 hores, per a la visita a l’exposició de José Sanleón; i abans del 4 d’abril a les 14 hores, per a la visita a l’exposició de paisatges. Caldrà remetre el justificant de la transferència per correu electrònic.