luis valls cccc el poblet plásticos emergency on planet earth

CCCC/ Plàstics, 2019. Obra efímera de Luis Valls al fil de l’exposició «Emergency on Planet Earth»

8 d’abril de 18:30 a 21:00h (PLACES EXHAURIDES)

Finalitzat

Entrada gratuïta
Aforament de 60 persones amb inscripció prèvia.

L’exposició «Emergency on Planet Earth» compta amb la participació de 14 artistes urbans a través d’instal·lacions artístiques de grans dimensions creades in situ a la Sala Ferreres Goerlich del CCCC, en què s’aborden 12 problemes que en són un: l’emergència en el planeta Terra. L’alimentació és, sens dubte, un dels reptes plantejats.

El xef Luis Valls posa de manifest el mal que causem al mar a través de «Plàstics (2019)», un plat que es va cuinar en el menú en 2019 i 2020 a El Poblet (restaurant amb 2 estreles Michelin, a València) i amb el qual van manifestar el malestar davant de la quantitat de plàstics que trobem al mar i en els peixos que consumim.

D’esta manera, es fa l’acte de menjar els residus en un mos metafòric, compost de peix i algues, entre altres ingredients.

L’activitat anirà acompanyada d’una taula redona per a xarrar sobre el perill en què es troba el medi ambient i com els referents artístics poden expressar-ho i intentar conscienciar a través de les seues obres o creacions.