exposición de arte

Bombas Gens / Aperitiu dissenyat per Ricard Camarena, inspirat en l’exposició “Earth: a retrospective: El Último Grito i la col·lecció Per Amor a l’Art”

5 i 12 de febrer, de 12:00 a 14:00h (PLACES EXHAURIDES)

Finalitzat

25€
Aforament de 30 pax per dia amb inscripció prèvia

Si t’agrada l’art (i la gastronomia) estàs davant una oportunitat única per a descobrir una de les col·leccions més singulars de l’art del nostre temps. La Col·lecció *Per Amor a l’*Art, iniciada en 2010 amb l’assessorament de Vicent Todolí, és una col·lecció privada de fotografia i art contemporani composta per amplis i singulars conjunts d’obra d’artistes nacionals i internacionals. Actualment, la col·lecció consta de més de 2.250 obres,  d’uns 220 autors. L’exposició “Earth: A *Retrospective”, comissariada per El Último Grito, presenta obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art i L’Ultime Crit, incloent-hi artistes com Nobuyoshi Araki, Bleda y Rosa, Iñaki Bonillas, Pedro Cabrita Reis, Joan Cardells, Tacita Dean, Kōji Enokura, Elger Esser, Hans-Peter Feldmann, Noritoshi Hirakawa, Inma Femenía, Paul Graham, Jonas Mekas, Mathieu Mercier, Matt Mullican, Thomas Ruff, Armando Salas Portugal i Aaron Siskind, entre altres.

Quan acabe la visita, podràs gaudir de tres vermuts diferents, patrocinats per Vermouths VITTORE, dels secrets de l’elaboració i dels maridatges més recomanables, i degustar-los amb un aperitiu de Ricard Camarena inspirat en l’exposició.